februari 13, 2017

Toerisme In North Sumatra 2020

Door admin

Route Rondreis Sumatra:

Vaak werden die veroordeelden door kannibalen opgegeten. Toen gingen we naar een klein eilandje, waar je binnen vijf minuten bent rondgelopen.

De schoolmeester probeerde zijn klas weer bij elkaar te krijgen. Moses wilde me iets over de koning vertellen en vroeg de kinderen stil te zijn. Ze waren stil en allen luisterden naar de geschiedenis.

Gedeeltelijk stonden ze zes meter boven de grond en hun daken, die een tent leken, waren hoger dan de woonruimte zelf. Verder zag ik koningsgraven en een paleis van een koning. Ook een dorp waar grote stenen in een kring stonden. Daar werden vroeger misdadigers veroordeeld.

We spraken lang met elkaar. Ze vertelden over hun reis op Borneo en ontdekten dat ze dezelfde reis reis als ik gingen maken. De volgende morgen, om acht uur, liepen Moses en ik naar het meer.Daar lag een boot met de naam “Queen”. Ik vertelde Moses dat ik een grote fan van de groep Queen was en het leuk vond, juist deze boot te krijgen.

  • Kunt u ons een lokale vervoerder aanraden?
  • Maar er zijn volgens mij genoeg andere goede tour operators die niet zo commercieel zijn als Bukit Lawang Jungle Trekking.
  • Antonia Korsten 09/03/2019 at 09:27Wij willen graag in april 1 week Sumatra bezoeken.

Bezienswaardigheden[bewerken

Al vlug hadden we meer belangstelling voor elkaar dan voor de oude gebouwen. Die kinderen stelden me vragen en ik probeerde ze te beantwoorden.