juli 23, 2016

Sumatra Tips

Door admin

De omgeving is prachtig en je met een tuk tuk hier rond laten rijden is echt een aanrader. Als je hier bent, kun je de jungle in om op zoek te gaan naar de Oerang Oetans. n 3 uur en ja, we hebben ze gezien. Tijdens mijn reis heb ik Bukit Lawang en Lake Toba bezocht.

We hebben ook prachtige oerang oetans gezien in de jungle. Aan het einde van de dag kregen we regelmatig te maken met een enorme regen- en onweersbui. e waren in het regenseizoen, dus we wisten dat het kon gebeuren. Hier konden we dan ook wel rekening mee houden in onze planning. Zeker een aanrader om het wat authentiekere Indonesië te ontdekken.

Een prima resort aan de bohorok rivier. Hier kon je tuben, ontzettend leuk. Voor kinderen, maar ook voor de volwassenen.

Welke Maaltijden Zijn Er Tijdens De Reis Inbegrepen?

Ik meen dat het liberta heette. We sliepen daar in een afgeschermd stukje van het primary huis van het advanced, voor 1,5euro p.p. Het grote huis was een Batak huis.

  • Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
  • Wikipedia:Coördinaten op Wikidata
  • De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.
  • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 18 nov 2019 om 10:28.

We doen er uiteindelijk dan ook een stuk langer over dan de bedoeling was. Bij Lake Toba is het aan te raden van te voren een accommodatie te boeken. Je verblijft hoogstwaarschijnlijk op Samosir eiland.

Dit is een geweldige ervaring, die ik iedereen zou aanraden. Het is wel jammer om te zien hoe de gidsen met de orang oetans omgaan; ze roken bijvoorbeeld gewoon in het bijzijn van de orang oetans.