juli 24, 2016

Rondreis Sumatra Op Maat

Door admin

Top bezienswaardigheden in China 18-daagse groepsrondreis Java en Bali va 1.429,- Bij een blauwe lidmaatschapspas krijgen:

Het waar mogelijk kiezen voor directe vluchtenheeft nog meer voordelen. Dag four – fietstocht op het platteland rond Bukit Lawang Met een lokale gids maak je een fietstocht over het vlakke platteland rond Bukit Lawang. Je ziet hoe lokale mensen in de rijstvelden en rubberplantages werken en thuis producten maken als palmsuiker en tofu.

Onderweg krijg je een lunch in een lokaal restaurant. Vandaag rijd je weer terug richting de grote stad Medan, maar vandaar sla je af de binnenlanden in naar het bergstadje Berastagi. Berastagi ligt op 1100 meter hoogte en het kan hier ’s avonds een stuk koeler zijn.

Toegankelijke Hotels

  • Denk aan Java, Bali, Lombok en de Gili eilanden.
  • Sumatra is een van de mooiste eilanden van Indonesië en, naar onze mening, ook een van de meest relaxte.
  • Het is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van Indonesische cultuur en natuur.
  • Naast de mooie natuur heeft Sumatra ook een zeer vriendelijke bevolking.

Wie weet kom je daarnaast ook nog gibbons en andere apensoorten tegen. De trekking sluit je af met tuben: met een autoband de rivier afzakken! Wil je de CO2 uitstoot van je vlucht zo veel mogelijk beperken, dan zijn de vluchten van KLM via Singapore de beste keuze.

Je slaapt deze eerste nacht in een resort met mooie tropische tuin, een fijne plek in de drukke stad. Verken in de ochtend de stad Medan, en ontdek de overblijfselen uit het koloniale verleden. Daarna word je naar Bukit Lawang gereden, op de rand van het Gunung Leuser National Park. Met een lokale gids maak je een trekking in het nationaal park, op zoek naar orang-oetans.