december 8, 2016

Rondreis Sumatra, Java & Bali, 21 Dagen

Door admin

Daarentegen vond ik de neusapen bij Sepilok (Labuk Bay) echt FANTASTISCH om mee te maken. Beide eilanden zijn goed te bereizen, al kan het op Sumatra soms nogal hobbelig zijn ;). Lastig hoor, maar de keuze zullen jullie zelf moeten zien te maken. Alle dingen die je noemt, kun je in ieder geval doen op beide plekken. Laat ik het anders vragen: wat vinden jullie het belangrijkst?

Welke cruciale dingen magazine ik niet vergeten voor ik vertrek? Welke accommodatie past bij mij? Wil jij meer weten over het grootste Nederlandstalige backpackpakket voor Aziƫ-reizigers? Backpacker in hart en nieren.

Toegankelijke Hotels

Mijn vriend en ik vliegen binnenkort naar Kuala Lumpur en daarna door naar Maleisisch Borneo (met name het noorden) of Sumatra. Wat we willen is: trekkings, snorkelen, en hopelijk lekker eten en fijne mensen ontmoeten.

  • Dat verklaart meteen waarom je hier zo goed kunt duiken.
  • Het ligt namelijk net voor de kust.
  • Als je door de provincie Aceh naar Banda Atjeh reist, is het logisch om ook naar Pulau Weh of Weh Island te gaan.
  • Pulau Weh is een goed bewaard geheim op Sumatra en biedt kilometers aan prachtige zandstranden en het helderste water in de regio.
  • Een zonsondergang bekijken of surfen behoort ook tot de mogelijkheden.

Dan kan ik zeggen wat ik op basis daarvan zou kiezen. Leuke en interessante blog! Ik vroeg mij af of je tijdens het reizen door Sumatra veel andere backpackers bent tegen gekomen?

Bezienswaardigheden[bewerken

Welke route(s) kan ik volgen? We geven je er meer dan 70. Hoe kan ik kosten besparen en toch maximaal genieten?