februari 22, 2017

Reisgids Sumatra

Door admin

Na het eten had ik nog de tijd om een stuk te lopen. “Mijn” jongens waren geïnteresseerd in iemand die aan zijn motor aan het knoeien was. Intussen genoot ik van het leven op straat.

Maar dat was een vergissing. Ik ging straatjes in en uit, naar noord en zuid. Ik kwam in een drukke stad. Géén resort dat eenzaam, een stuk achter de autobaan naast een rijstveld lag.

Na twee weken had ik eindelijk de zee gezien en wilde er nu heen gaan. Ik wandelde langs een prachtig park.

Route Rondreis Sumatra:

Ik vroeg Moses of zijn baas boos was, wegens dat ongeluk. Maar de baas was blij dat wij heel gebleven waren en had er voor gezorgd dat we een andere auto hebben gekregen. Eerst gingen we naar een zilversmid waar ik oorbellen kocht. Vervolgens bereikten we by way of een weg met vele bochten het prachtige meer van Singkarak. Kort na de middag bereikten we Padang.

  • Ik denk aan volgend jaar Oktober een excursie en strand vakantie de evenaar bezoeken

Toen Moses me riep, schudde ik elk sort de hand en zij bedankten me voor het gesprek. We moesten weer gaan, er stond ons nog een lange reis te wachten. We reden over bergen, langs rijstvelden tot we in Padang Sidempuan kwamen.

Iedereen groette mij vriendelijk. Een paar schooljongens hielden me aan om me uit te vragen. ze wilden weten waar ik vandaan kwam en hoe ik hier gekomen was. Ik noemde mijn land en zei dat ik met de fiets gekomen was.