februari 16, 2017

Noord Sumatra Rondreis

Door admin

De jongen vroeg of hij naast me mocht zitten. Hij had duizend vragen en vertelde over zijn leven. Langzaam aan had ik genoeg van zijn geklets en zei dat ik weer eens moest gaan. Hij gaf me weer een hand en zei hoe mooi het geweest was met me te praten. Ik dacht mijn hotel weer snel te kunnen vinden.

Weer is er een dag voorbij! Ook de volgende dag stond een lange reis op het programma. We vertrokken vroeg, maar we pauzeerden vaak. Een keer keken we hoe apen kokosnoten uit de palmen haalden.

Ik was blij weer uit de stad te kunnen vertrekken. Hier beviel het me helemaal niet.

Toegankelijke Hotels

Andere keren liet Moses de chauffeur stoppen om ons een stuk te laten lopen, need hij had gemerkt dat ik niet lang stil kon zitten. We gingen door oerwouden en over bergen.

  • Dat is echt afhankelijk van wat je allemaal wil gaan zien en doen.
  • Ik denk aan volgend jaar Oktober een excursie en strand vakantie de evenaar bezoeken

Ik boog een straatje links in en daar zag ik de zee voor mij. Daar aangekomen ging ik op een financial institution zitten en genoot van het ruisende water. Een jongen van ongeveer veertien jaar stond naast me. Toen ik hem aankeek en naar hem lachte, kwam hij dichterbij. Hij reikte me de hand en noemde zijn naam.

Over Reis-expert

Iedereen groette mij vriendelijk. Een paar schooljongens hielden me aan om me uit te vragen. ze wilden weten waar ik vandaan kwam en hoe ik hier gekomen was. Ik noemde mijn land en zei dat ik met de fiets gekomen was.