december 25, 2016

Informatie

Door admin

Dit zijn onze suggestions voor je rondreis door Indonesië in 2020! Top 6 Indonesische gerechten

Begin je reis in Jakarta met dit goedkope vliegticket. Sumatra is het één na grootste eiland van Indonesië en tevens een van de vijf grootste eilanden ter wereld.

Het heeft ook de grootste haven van de… Het eiland ligt ongeveer 60 kilometer ten noordwesten van van Banda Aceh.

Bukittinggi is de culturele hoofdstad van de Minangkabau-streek. Er heerst een redelijk koel… Na een enorme vulkaanuitbarsting zo’n seventy five.000 jaar geleden is Danau Toba ontstaan. Vlakbij Medan ligt het kleine bergstadje Berastagi.

Wist je dat een squattoilet eigenlijk veel hygiënischer én gezonder is? De Gunung Kerinci is met een hoogte van three.805 meter de hoogste berg van Sumatra. Twaalf kilometer ten zuiden van Bukittingi ligt de Gunung Marapi vulkaan van 2.891 meter hoog….

Ten zuiden van Padang ligt het enorme Kerinci Seblat National Park. De Mentawai-eilanden ten westen van het eiland Sumatra worden bewoond door zo’n 50.000… Ontsnappen aan de hectiek van Bukittinggi op Sumatra Elsemieke: ‘Een half uurtje later stonden we midden tussen de…

  • De lont ging in het kruitvat toen president Soekarno in 1953 besloot Atjeh bestuurlijk samen te voegen met Noord-Sumatra.

Toe aan een verfrissend uitstapje en niet bang om nat te worden? Bezoek deze vier watervallen in Indonesië! Benieuwd welke kleinere eilanden rondom Sumatra een bezoek waard zijn?

Het klimaat is het hele jaar door vreselijk heat. Check snel het four daagse vooruitzicht tijdens jouw vakantie! Wil jij meer te weten komen over Achtergronden Sumatra? Verdiep je in de achtergronden! Wij hebben reizen gevonden naar Sumatra

Toegankelijke Hotels

Wat te doen bij een vulkaanuitbarsting in Indonesië Wat moet je doen wanneer er een vulkaan uitbarst tijdens je vakantie… Het Way Kambas National Park is een van de kleinste nationale parken van Indonesië en ligt in… Sumatra ligt op de evenaar waard.

Een van de mooiste stranden in West-Sumatra is Bungus. Dit pareltje ligt ongeveer 25 kilometer…