februari 12, 2017

Indonesië

Door admin

Kan ik tijdens de reis naar huis bellen of e-mailen? Mobiel bellen is sterk afhankelijk van je Nederlandse supplier, dus informeer daar naar hun contracten. Er is niet overal (even goede) dekking, dus je zult niet altijd bereik hebben met je mobiel. Bellen met een vaste telefoon gaat in de meeste resorts. Internetcafés zijn aanwezig in de grote plaatsen op Java en Bali.

Daarnaast hebben de meeste resorts tegenwoordig WiFi, eventueel tegen betaling. Een heel afwisselend reisprogramma. Van de jungle op Sumatra naar de bijzondere dodencultuur op Sulawesi.

Bouwsteen 14 Dagen Noord-west Sumatra – Van Padang Naar Medan

Nu ik de kans krijg om terug te gaan naar Sumatra is het tijd om daad bij het woord te voegen. Eerlijk is eerlijk: vlak voor vertrek heb ik toch zo mijn twijfels.… Orginele reistips voor Azië? Check onze meest gelezen blogs! Door The Local Package19 juli 2018Laat een reactie achter

Wij hebben mooie reisroutes samengesteld en deze zijn gratis te downloaden. Kies hier de reisroute die je wilt downloaden: Sri LankaVietnamBaliJavaSumatraNepalThailand, Laos & CambodjaLees verder… De ultieme Sumatra-expertise: een overnight jungletrekking! Door The Local Package9 december 2018Laat een reactie achter Een overnight trekking maken door de jungle: na de eerste keer dat ik Sumatra bezocht heb ik dit op mijn bucketlist gezet.

Boven was een grote ruimte, waar de hele familie woonde. Vader, moeder, opa, oma en alle andere familieleden. Dus er was geen sprake van een privéleven.

Het Indonesische eiland Sumatra heeft reizigers veel te bieden: je vindt er ongerepte natuur, tropische eilandjes en super vriendelijke locals. Ik bezocht noord Sumatra twee keer en in deze weblog vertel… Door Maaike Pheifer12 december 2018Laat een reactie achter

De Kecak dans zagen we op Bali, prachtig Een mooie reis in zijn puurste vorm. Ontbijt was algemeen zeer goed. Vluchten, transport en lokale gidsen waren prima.

  • Wij hebben onze Sumatra Tour in ieder geval voortgezet met “Local-Guides”.
  • Ik ben zojuist teruggekomen.
  • Een erg goede ervaring, met heel vriendelijke lokale staf die ik zeker aanbeveel.
  • Had jullie advies op deze pagina gevolgd en bij Bukit Lawang Jungle Trekking een tour in Gunung Leuser National Park geboekt.
  • Ik zou ze echter niet aanraden.

In een Batak dorp kon ik bekijken hoe de mensen hier leven. De huizen staan op palen, ver boven de grond.

Mijn tas werd ingeladen en we konden naar het lodge vertrekken. Voor vandaag stond niets op het programma. Daarom ging ik naar het prachtige zwembad achter het hotel, waar palmen en vele bloemen groeiden. Ook de volgende morgen had ik nog vrij en bracht die door bij het zwembad. Daarna moest ik me klaar maken om verder te reizen.

Over Reis-professional

Kies hier het land waar jij graag een reisroute van ontvangt: Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief!