mei 11, 2020

Further Genieten Van De Zon Met Je Eigen Zonnepanelen

Door admin

Kies Je Zonnepanelen Pakket

Ontdek in 2 minuten of jouw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Leuk dat je interesse hebt in zonnepanelen! Helaas is het niet mogelijk om zonnepanelen door Solease te laten installeren als je niet een koopwoning hebt met eigen dak. Solease installeert niet bij VVE’s.

Atama Solar Energy levert geen stand-alone systemen. Atama levert en installeert netgekoppelde systemen aan gemeenten, bedrijven en particulieren. We hebben daar sinds 2008 ruimschoots ervaring in opgebouwd. Op onze referentie pagina vindt u een greep uit de Zonnepanelen financieren systemen die we de afgelopen jaren hebben geïnstalleerd. Meer weten over uw mogelijkheden? Laat uw emailadres achter en wij houden u op de hoogte.

We hebben je dak op het oog! Het kleinste Solease systeem past bij een jaarlijks elektriciteit verbruik van 1100 kWh of meer. Indien je minder dan 1100 verbruikt, hebben wij nu geen passend aanbod voor je. Het grootste Solease systeem past bij een jaarlijks elektriciteit verbruik van 9999 kWh of minder.

Zorgeloos Besparen Met Zonnepanelen!

  • Reken op een ruimte van 50 tot 100 centimeter.
  • Plaats de panelen niet naast een dakkapel of schoorsteen.
  • Plaats de panelen op een plat dak niet te dicht bij de dakrand omdat daar sterke rukwinden kunnen plaatsvinden.

Het systeem levert stroom aan het elektriciteitsnet als de panelen meer elektriciteit produceren dan er nodig is in uw huis of bedrijf. De elektriciteit die door de panelen wordt geproduceerd en door de omvormer wordt omgezet kan dan worden “verkocht”.

Een Zonnepanelen systeem dat wordt aangesloten op batterijen heet een “stand-alone”, “vrijstaand” of “net-onafhankelijk” zonne-energie systeem. Dit soort systemen wordt door een beperkt aantal leveranciers aangeboden.

Het “verkopen” van de zelf geproduceerde energie voor hetzelfde bedrag als waarvoor u het heeft ingekocht heet “salderen”. Er bestaan ook systemen die niet aan het elektriciteitsnet gekoppeld zijn. Bij een dergelijk systeem wordt de geproduceerde energie opgeslagen in batterijen. Deze vorm van energie produceren is op het second nog erg kostbaar. Dit komt doordat batterijen duur zijn en maar een beperkte levensduur hebben.

Kies voor groene stroom van eigen dak in 2021 en bespaar direct op je energierekening. Vraag dan zo snel mogelijk een offerte aan. Geef uiterlijk 15 januari 2021 akkoord op de offerte en ontvang de cashback na installatie eenmalig op jouw rekening. Met de dure decembermaand voor de deur kun je dat bedrag vast goed gebruiken. Dan ontvang je de cashback direct als korting op de systeemprijs. Bekijk de actievoorwaarden

Werk Mee Aan De Energietransitie Met Zonnepanelen

Op het moment dat er nieuwe zaken zijn, dan zullen wij u dat direct melden.Email Atama Solar Energy biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid adviseren over de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen. Uw zonne-energie adviseur van Atama berekent vrijblijvend samen met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Breedijk 14, 5705 CJ Helmond Mooi filmpje van een tevreden klant. Solease gaat samen met jou knallend het nieuwe jaar in!