februari 5, 2017

De Ideale Reisroute Door Sumatra In Twee Weken

Door admin

Dan ga je waarschijnlijk van vele verschillende vervoersmiddelen gebruik maken. In deze blog een opsomming van de meeste voorkomende vervoer Indonesie. 5 bestemmingen voor echte avonturiers Door Marieke Hengelaar18 februari 2018Laat een reactie achter Ben jij op reis altijd op zoek naar originele bestemmingen en ongewone ervaringen?

In de voormiddag kwam Moses me halen. De witte auto stond voor de deur. Die moesten de hele dag de stank van de auto’s inhaleren. Ik vroeg waar dat goed voor was. Moses vertelde me dat de vleermuis een medicijn tegen astma is.

Toegankelijke Hotels

De Chinezen koken er een soepje van. Ik dacht dat je van deze beesten, die de hele dag in de uitlaatgassen hangen, juist astma moet krijgen.

Rechtstreekse vluchten met Garuda Indonesia Eigen Nederlandstalige reisbegeleiding Aantrekkelijke eenpersoonskamer prijzen Hotelovernachtingen met ontbijt

Naast de bekende toeristische trekpleisters hebben we ook een aantal gave, onontdekte plekken toegevoegd.… Deze four hoogtepunten in Noord Sumatra wil je niet missen Door Marieke Hengelaar24 januari 2019Laat een reactie achter

Het Indonesische eiland Sumatra heeft reizigers veel te bieden: je vindt er ongerepte natuur, tropische eilandjes en super vriendelijke locals. Ik bezocht noord Sumatra twee keer en in deze blog vertel… Door Maaike Pheifer12 december 2018Laat een reactie achter

Voor het vliegveldgebouw stond een jongeman, die op een stuk papier mijn naam had geschreven en hield dit in de hoogte. Hoewel dit een druk vliegveld was, zag ik hem direct en liep naar hem toe om me voor te stellen. Hij wenkte naar een chauffeur, die een eind verderop stond. Deze kwam met de auto naar ons toe.

  • Ik ben zojuist teruggekomen.
  • Een erg goede ervaring, met heel vriendelijke lokale staf die ik zeker aanbeveel.
  • Ik zou ze echter niet aanraden.

Door The Local Package19 januari 2018Laat een reactie achter Er zijn zoveel leuke bestemmingen dat ik bijna niet kan kiezen welke mijn favoriete reisbestemmingen zijn! Als ik de locaties van The Local Package bekijk wil ik eigenlijk overal naar terug. Maar als ik dan toch een paar moet kiezen dan zou ik zeker naar deze terug gaan: Quan Lan Village, Vietnam De meeste reizigers… Gratis reisroute ontvangen?

Mijn tas werd ingeladen en we konden naar het lodge vertrekken. Voor vandaag stond niets op het programma. Daarom ging ik naar het prachtige zwembad achter het lodge, waar palmen en vele bloemen groeiden. Ook de volgende morgen had ik nog vrij en bracht die door bij het zwembad. Daarna moest ik me klaar maken om verder te reizen.

Over Reis-expert

Kies hier het land waar jij graag een reisroute van ontvangt: Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief!